Nieuwsbericht

Webinar Praktijkbeoordelen

dinsdag 31 maart 2020

Wij kunnen ons voorstellen dat het - nu lesgeven niet altijd kan - nuttig is om tijd op een andere manier effectief te besteden. Daarom bieden wij tegen een vergoeding van € 395 aan om een webinar van anderhalf uur over Praktijkbeoordelen te organiseren voor jou en jouw collega's. 

We starten het webinar met een korte uitleg over de achtergrond van Praktijkbeoordelen.nl. Vervolgens doorlopen we het volledige examenproces, van het klaarzetten tot de afronding van de examens. Op deze manier krijg je een beeld van wat er op jouw school geregeld moet worden om over te gaan op het digitaal beoordelen van de examens.
 
Aan het webinar kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Dat biedt voldoende ruimte voor het stellen van vragen. We gebruiken daarvoor in principe Teams maar hebben jullie een ander digitaal platform (zoals Skype) dan passen wij ons waar mogelijk aan. 
 
Ben je geïnteresseerd om zo'n webinar bij jou op school te organiseren? Laat dit weten via [email protected]. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Bijeenkomsten

16 apr 2024 15:30 tot 18:00

Bestuursvergadering

Musis, Arnhem

22 apr 2024 12:00 tot 12:30

Webinar Vervolg werken met flexibele instrumenten, vragen en antwoorden

Online

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams