Nieuwsbericht

​StECI bestuursvergadering 30 juni 2023

woensdag 11 oktober 2023

In de laatste online bestuursvergadering van het schooljaar 2022/2023 is o.a. uitvoerig gesproken over de vormgeving en programma-inhoud van de StECI gebruikersdag (die inmiddels op donderdag 28 september heeft plaats gevonden).   Helaas constateerde het bestuur dat er nog altijd openstaande vacatures voor diverse commissies en ontwikkelgroepen zijn. Wanneer een school nog niet participeert in een van de commissies dan zal onze relatiemanager Danielle van der Wiele binnenkort contact opnemen om te kijken of er hierin mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn we hard op zoek naar hybride docenten die de commissies vanuit het bedrijfsleven kunnen en willen vertegenwoordigen. Heb je hier interesse in of kun je iemand aanbevelen? Neem dan contact met ons op via info@steci.nl. Voor de helderheid:  We zijn hard op zoek naar hybride docenten die de commissies vanuit het bedrijfsleven kunnen en willen vertegenwoordigen.     Specifiek voor de ontwikkelgroep Signmaking missen we nog de volgende scholen in deze groep. Het zou fijn zijn om ook vanuit deze scholen een aanvulling te krijgen: 

  • Landstede 
  • Mediacollege Amsterdam 
  • Curio 
  • ROC van Amsterdam  

Heb je interesse in bovenstaande vacatures of kun je iemand aanbevelen? Neem dan contact met ons op via info@steci.nl. 

We zien in het hele mbo dalende studentenaantallen en dat geldt dus ook voor de creatieve industrie. Om beter te kunnen anticiperen op de fluctuerende markt en zo gerichtere keuzes te kunnen maken door de jaren heen gaat het bestuur een aantal scenario’s uitwerken, van negatieve scenario’s tot optimistische scenario’s. De uitwerkingen zullen dan in een latere bijeenkomst uitvoerig besproken worden.
 
De vernieuwde strategie is vastgesteld en deze kun je inzien op de website van StECI bij het tabblad ‘Downloads’.
 
Omdat we vanuit het bestuur tijdens de StECI-gebruikersdag de oproep hebben gedaan om zoveel mogelijk deel te gaan nemen aan het programma Praktijkbeoordelen, bij deze hier ook even de volgende oproep aan de scholen;
Wil je meedenken en meedoen aan het verder ontwikkelen van het programma Praktijkbeoordelen en de voordelen van digitaal beoordelen ontdekken? Meld je dan als school aan via info@steci.nl. We zoeken nog 1 of 2 scholen die hieraan willen meewerken!

Bijeenkomsten

7 dec 2023 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

Online

7 dec 2023 12:30 tot 15:30

Vaststellingsbijeenkomst Media

Online, Teams

8 dec 2023 13:00 tot 15:00

Evaluatiebijeenkomst AV-specialist en allround medewerker AV-productie

Online, Teams