Nieuwsbericht

OPROEP: Simulatiemateriaal voor alle dossiers

dinsdag 26 februari 2019


Dit kalenderjaar zijn de examenontwikkelaars van StECI gestart met de ontwikkeling van simulatiemateriaal bij de beschikbare examenopdrachten. Het idee leeft dat er onder de deelnemende scholen van StECI veel opdrachten/materiaal ontwikkeld en beschikbaar zijn. Het betreft dan materiaal dat gebruikt wordt voor binnenschools examineren, concrete voorbeeldopdrachten waar studenten tijdens hun studie mee werken. Dit materiaal geeft de huidige examens context. Deze context is nodig, omdat deze er namelijk wel is wanneer studenten in de beroepspraktijk examens doen.

StECI doet dan ook een DRINGENDE OPROEP om contact op te nemen met StECI (via [email protected]) om beschikbaar materiaal te delen zodat we met elkaar, op korte termijn, een goed gevulde examenbank hebben. U kunt ons bereiken per mail en telefoon, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken bij u op school om samen met een examenontwikkelaar het materiaal door te nemen.

Indien er weinig of geen materiaal voorhanden is, is het ook mogelijk om met een aantal docenten een ontwikkelgroep te vormen en op deze wijze gezamenlijk (nieuw) materiaal te ontwikkelen en/of bij te stellen. Indien dit nodig is zal StECI hier het het initiatief voor nemen en deze ontwikkelgroep coördineren.

Bijeenkomsten

16 apr 2024 15:30 tot 18:00

Bestuursvergadering

Musis, Arnhem

22 apr 2024 12:00 tot 12:30

Webinar Vervolg werken met flexibele instrumenten, vragen en antwoorden

Online

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams