Nieuwsbericht

Ontwikkeling Mediamanager en Mediaredactiemedewerker

dinsdag 20 december 2022

Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de praktijkexamens van de kwalificaties Mediamanager en Mediaredactiemedewerker. Hieronder lees je een update over de gang van zaken. Ondertussen worden de volgende bijeenkomsten voor het nieuwe jaar gepland.


Mediamanager
De examenopdrachten bij B1-K1 Adviseert over mediaproducten en B1-K2 Bereidt de mediaproductie voor zijn ontwikkeld. De opdracht bij B1-K3 staat op de agenda van de volgende bijeenkomst. In het nieuwe jaar worden bovendien de bijhorende documenten zoals het beoordelingsformulier en het verantwoordingsdocument ontwikkeld.
 
Mediaredactiemedewerker
De examenopdrachten bij B1-K1 Bereidt de mediaopdracht voor en B1-K2 Maakt, verzamelt en bewerkt content zijn ontwikkeld. Tijdens de volgende bijeenkomst staan de proeve en de portfolio-opdracht, horende bij B1-K3 Publiceert en beheert content op de agenda. In het nieuwe jaar zullen ook de bijhorende documenten zoals het beoordelingsformulier en het verantwoordingsdocument worden ontwikkeld.
 
Na een positief oordeel van de examenadviescommissie zijn de examen- en beoordelingsmixen van beide kwalificaties vastgesteld tijdens de vaststellingsbijeenkomst op 8 december. De examen- en beoordelingsmixen zullen zo snel mogelijk gepubliceerd worden op de Examenbank.
Voor beide kwalificaties zullen alle examenproducten voorgelegd worden aan de vaststellingscommissie tijdens de bijeenkomst in maart 2023. 

Bijeenkomsten

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams

16 mei 2024 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

Online, Teams

21 mei 2024 10:00 tot 13:00

Vaststellingsbijeenkomst Kunsten en Entertainment

Online, Teams