Nieuwsbericht

Ontwikkelgroep Alternatief Examineren

donderdag 9 september 2021

In juli zijn we gestart met de pilot Alternatief examineren. In deze pilot wordt voor de kwalificatie Mediavormgever een nieuw exameninstrumentarium ontwikkeld. Daarbij onderzoeken we hoe we het formatieve traject van de student meer kunnen betrekken bij het diplomabesluit. 

Op 10 september staat een eerste bijeenkomst met de ontwikkelgroep gepland. Hiervoor hebben zich drie docenten aangemeld. Tijdens deze bijeenkomst willen we vooral inventariseren op welke manier scholen al aan de slag zijn met het anders verantwoorden van het diplomabesluit en waar scholen behoefte aan hebben. Daarnaast leggen we een eerste voorzet voor aan de ontwikkelgroep.  

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van examens binnen deze pilot? Je kunt je nog aanmelden voor de ontwikkelgroep. Ben jij vanuit het onderwijs of bedrijfsleven betrokken bij de opleiding Mediavormgever en denk je graag mee? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Meer informatie over de vacature en het functieprofiel is terug te vinden op de website

Bijeenkomsten

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams

16 mei 2024 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

Online, Teams

21 mei 2024 10:00 tot 13:00

Vaststellingsbijeenkomst Kunsten en Entertainment

Online, Teams