Nieuwsbericht

Kwaliteitshandboek Examinering

vrijdag 21 december 2018

Naast de ontwikkeling van alle exameninstrumenten is er ook hard gewerkt aan het Kwaliteitshandboek Examinering. Het Kwaliteitshandboek Examinering van StECI is vanaf heden te vinden in de examenbank van StECI.
Het Kwaliteitshandboek Examinering beschrijft de procedures die ten grondslag liggen aan de ontwikkeling en distributie van examens. Daarnaast worden de kaders en richtlijnen beschreven en welke keuzes zijn gemaakt bij het ontwikkelen van examens. De kaders en richtlijnen vormen de gemeenschappelijke uitgangspunten en het fundament voor alle (nieuw) te ontwikkelen examens voor StECI.
Het kwaliteitshandboek is richtinggevend voor de ontwikkeling en vaststelling van examens binnen StECI en zorgt voor herkenbaarheid bij examenkandidaten en beoordelaars. Dit document is onderdeel van het kwaliteitssysteem van StECI en helpt scholen bij het borgen van de kwaliteit rondom het hele proces van examinering.
Het kwaliteitshandboek dient als een servicedocument zodat scholen zich kunnen vergewissen van de kwaliteitseisen en -processen zoals deze binnen StECI gelden. Het Kwaliteitshandboek Examinering is hier terug te vinden.    

Bijeenkomsten

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams

16 mei 2024 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

Online, Teams

21 mei 2024 10:00 tot 13:00

Vaststellingsbijeenkomst Kunsten en Entertainment

Online, Teams