Nieuwsbericht

​Kom naar de StECI-dag op 22 september!

donderdag 8 september 2022

Kom naar de StECI-dag op 22 september! Hierbij nodigen we u graag uit voor de StECI-gebruikersdag op 22 september 2022 op de nieuwe locatie van Rijn IJssel in Arnhem. U bent welkom vanaf 9.30 uur en we sluiten om 16.00 uur af met een alcoholvrije borrel. Tijdens de gebruikersdag zal er veel aandacht zijn voor:   

  • Anders examineren: welke ontwikkelingen zien we? Welke wensen, verwachtingen en ervaringen heeft u zelf?
  • Praktijkbeoordelen: veel scholen zijn er al mee aan de slag. Wat zijn hun ervaringen? Wat heeft u nodig om ook voor uw school Praktijkbeoordelen in te zetten?
  • Strategie StECI: wat kunnen scholen de komende jaren van StECI verwachten? Welke wensen en verwachtingen heeft u zelf?

Kortom veel ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over de (toekomstige) examinering. U kunt bij binnenkomst een keuze maken uit de verschillende workshops (twee rondes).   

Wat praktische zaken:

  • De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium. Bij binnenkomst graag even melden bij de receptie/servicedesk.
  • Parkeren kan op parkeerplaats P2, volg daarvoor de bordjes, de slagboom gaat automatisch open. Daarna looproute bordjes Witte Villa volgen.
  • De locatie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Stations Velperpoort en Presikhaaf op ongeveer 20 min. loopafstand.
  • Bereikbaarheid en plattegrond 

Let op: vooraf aanmelden is verplicht, zodat we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. Lezers van de nieuwsbrief hebben via Outlook een uitnodiging ontvangen. U kunt zich aanmelden door deze uitnodiging te accepteren (en vervolgens uw reactie te verzenden). Wanneer u dieetwensen heeft, kunt u die meteen aangeven.
In het geval van een dieetwens kunt u zich op de dag zelf, bij de lunch, het beste even melden bij een van de cateringmedewerkers, want lunches met dieetwens (m.u.v. vegetarisch) worden apart verpakt en op naam gepresenteerd.
 
Uw collegae zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Bijeenkomsten

17 nov 2022 10:00 tot 12:30

Deelnemersraad

MeetINoffice Woerden

24 nov 2022 10:30 tot 13:00

Examenadviescommissie

Online

8 dec 2022 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

MeetINoffice Woerden