Nieuwsbericht

Even voorstellen: Danielle van der Wiele

zondag 19 maart 2023

Sinds 9 januari ben ik aan de slag als Relatiemanager voor Examenservices voor de Stichtingen SOESV, Estel en StECI. Na een aantal weken al een wereld van informatie rijker dus tijd om ook wat over mezelf te delen! 

Allereerst ben ik bijna 18 jaar samen met Wouter en hebben we 3 prachtige kinderen van 7,9 en 11 jaar (Pascalle, Beau en Eli). Met dit stel wonen we alweer ruim 10 jaar in de Bommelerwaard, in een oude terpboerderij in het pittoreske dorpje Kerkwijk (A2 bij Zaltbommel en dan de weilanden in...).  In mijn vrije tijd rij ik graag motor, hou ik van samen koken, reizen, leuke dingen doen en boks ik elke week met een vriendin. Daarnaast doe ik ook nog wat in de politiek. (BVNL - Fractievoorzitter gemeente Zaltbommel)
 
Voordat ik hier belandde was ik werkzaam bij o.a. CINOP en verantwoordelijk voor de trainingen die vanuit CINOP werden gegeven binnen de wereld van het mbo. Ook als trainer heb ik daar op het gebied van examinering, teamontwikkeling en coaching ervaring opgedaan in de 7 jaar dat dat ik daar heb gewerkt. Ik mocht voorzitter zijn van de ondernemingsraad en ik heb in de afgelopen 2 jaar mijn opleiding tot mediator afgerond. Ik heb het werkveld van het vmbo en het mbo reeds eerder leren kennen vanuit de Vakcollege Groep, initiatief van OCW op het gebied van de techniek en de zorg en de doorlopende leerlijn vmbo-mbo. 
 
Ik werk 36u, ben vrij op de vrijdagmiddag en mochten jullie het idee hebben dat het goed is om nader kennis te maken, stuur een berichtje, dan plannen we wat in! Hartelijke groet, Danielle 

Bijeenkomsten

3 jun 2024 12:00 tot 13:00

Webinar Paneldiscussie: pilotscholen beantwoorden vragen van scholen over PraktijkbeoordelenFlex (voor-en door scholen)

Online

6 jun 2024 10:00 tot 13:00

Vaststellingsbijeenkomst Media

Online, Teams

17 jun 2024 12:00 tot 13:00

Webinar PraktijkbeoordelenFlex (vervolg)

Online