Nieuwsbericht

De eerste examens van StECI zijn vastgesteld!

donderdag 18 oktober 2018

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat voor het eerst sinds het bestaan van StECI er exameninstrumenten zijn aangeboden én vastgesteld door de Vaststellingscommissies. Hiermee zijn de eerste examens van StECI een feit en sinds 16 oktober te vinden in de Examenbank.

Speciaal uitgelicht voor u
De examens behorend bij het kwalificatiedossier mediavormgever zijn ook beoordeeld. De vastgestelde exameninstrumenten zijn op 16 oktober gepubliceerd in de Examenbank. Het examen B1-K1 wordt bijgesteld en opnieuw ter beoordeling voorgelegd aan de vaststellingscommissie. Dit zal in week 42 gebeuren en na goedkeuring door de vaststellingscommissie zal het examen op 24 oktober beschikbaar worden gesteld in de Examenbank.

Vaststellingscommissies (VC) SteCI 
StECI heeft drie Vaststellingscommissies. Op donderdag 11 oktober is de VC Kunst & Entertainment en de VC Media samen gekomen. De VC Communicatie & Design staat gepland voor donderdag 8 november a.s. Wij kijken terug op interessante, goede bijeenkomsten en gaan met vertrouwen aan de slag met de vervolgstappen!  Een volledige update van alle kwalificaties inclusief de vervolgacties is hier terug te lezen. Ook de volledige opleverplanning per kwalificatie vindt u terug op onze site.

Bijeenkomsten

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams

16 mei 2024 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

Online, Teams

21 mei 2024 10:00 tot 13:00

Vaststellingsbijeenkomst Kunsten en Entertainment

Online, Teams