Nieuwsbericht

​Bestuursvergadering 28 mei

dinsdag 2 juni 2020

Het voltallige bestuur heeft op 28 mei een digitale bijeenkomst gehouden. Allereerst is er gesproken over de goedgekeurde jaarrekening over 2019. De accountant heeft geen op- of aanmerkingen gehad. De jaarrekening zal gedeponeerd worden bij de Kamer van Koophandel en is daarnaast via [email protected] opvraagbaar voor de deelnemende scholen. Daarnaast is uit de recente facturatieronde gebleken dat er nu 24 (vak)scholen zijn die hun examens inkopen bij StECI. Een resultaat om trots op te zijn!
 
Op basis van het huidige rooster van aftreden ontstaat er binnenkort een vacature binnen het bestuur van StECI! Houd de website in de gaten voor meer nieuws. Naast een vacature in het bestuur zijn er ook vacatures voor de vaststellingscommissies binnen StECI (zie verderop in deze nieuwsbrief). Het bestuur roept alle scholen op om actief te participeren in StECI en kandidaten aan te dragen.
 
Daarnaast heeft het bestuur besloten om de deelnemersraad op 25 juni digitaal doorgang te laten vinden. Iedereen heeft hiervoor inmiddels een digitale uitnodiging ontvangen. Uiteraard is ook de agenda voorbesproken. Deze zal een week voor de vergadering aan de genodigden worden verzonden.  
 
Tot slot heeft het bestuur besloten om de StECI-dag dit jaar in een online vorm te houden. In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie hierover.  

Bijeenkomsten

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams

16 mei 2024 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

Online, Teams

21 mei 2024 10:00 tot 13:00

Vaststellingsbijeenkomst Kunsten en Entertainment

Online, Teams