Nieuwsbericht

Bestuursvergadering 1 juli 2021

woensdag 7 juli 2021

De vergadering stond allereerst in het teken van het vertrek van twee bestuursleden van het eerste uur: Adri Bressers en Marcella van de Spoel. Beide waren vanaf de start en oprichting betrokken bij StECI. Tijdens de vergadering is kort stil gestaan bij alle activiteiten die ze voor StECI hebben verricht. StECI wil hen hartelijk bedanken voor de wijze waarop ze zich al die jaren hebben ingezet. Gelukkig blijven ze betrokken bij het wel en wee van StECI maar dan in andere hoedanigheden.

 
Vervolgens heeft het bestuur de ontwikkelrapportage doorgenomen en daarbij lang stil gestaan bij het tekort aan VC-leden en gekeken naar scholen die hier wellicht hun steentje aan kunnen bijdragen. Ook is de financiële rapportage over de eerste twee kwartalen besproken en vastgesteld. De begroting, zoals opgesteld over 2021, kent tot op heden geen afwijkingen. Ook de facturen die StECI heeft gestuurd aan de scholen in verband met hun deelname worden, naar het zich nu laat aanzien, op tijd betaald.  
 
Als laatste heeft het bestuur de resultaten van de enquête alternatief examineren besproken, lees hierover verderop in deze nieuwsbrief meer informatie.  Tot slot wenst het bestuur iedereen een hele fijne zomervakantie. 

Bijeenkomsten

16 apr 2024 15:30 tot 18:00

Bestuursvergadering

Musis, Arnhem

22 apr 2024 12:00 tot 12:30

Webinar Vervolg werken met flexibele instrumenten, vragen en antwoorden

Online

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams