Nieuwsbericht

Beschikbaarheid Examenproducten & Update Vaststellingsproces

vrijdag 21 december 2018

De Vaststellingscommissies (VC) zijn inmiddels allen goed gevuld. Het bedrijfsleven is bij iedere VC vertegenwoordigd. De keren dat de Vaststellingscommissies bij elkaar zijn gekomen zijn vlot en succesvol verlopen. De VC media en de VC kunsten en entertainment zijn inmiddels twee keer bij elkaar geweest. De VC Communicatie en Design is één keer bij elkaar gekomen. De tweede bijeenkomst vindt eind januari 2019 plaats. 

 
Voor 23 kwalificaties zijn verantwoordingsdocumenten uitgewerkt. Alle examen- en beoordelingsmixen sluiten aan bij het kwalificatiedossier. Alle kwalificaties zijn inmiddels ook vastgesteld, behoudens de dossiers Ruimtelijk Vormgever en Sign. Deze ontwikkelde examens zijn niet vastgesteld in december en worden eind januari 2019 opnieuw aan de Vaststellingscommissie aangeboden. Met name het ontbreken van context door middel van een referentieopdracht speelde een belangrijke rol voor de Vaststellingscommissie.  
 
Voor alle deelnemende scholen zijn de bijgewerkte overzichten beschikbaar via de Examenbank van StECI. In vergelijking met de afgelopen maanden zijn deze in overleg met het bestuur alleen toegankelijk indien men inlogt op de Examenbank. Dit in tegenstelling tot eerdere periodes waarin ze openbaar waren. Een school die nog geen deelnemer is van StECI kan via onze helpdesk meer informatie inwinnen over de ontwikkel- en opleverplanning. Onze helpdesk is bereikbaar via telefoonnummer: 030 - 608 79 89 of via [email protected].

Bijeenkomsten

14 mei 2024 12:00 tot 14:30

Examenadviescommissie

Online, Teams

16 mei 2024 11:00 tot 13:30

Bestuursvergadering

Online, Teams

21 mei 2024 10:00 tot 13:00

Vaststellingsbijeenkomst Kunsten en Entertainment

Online, Teams